TRAINER EN EERDERE KLANTEN

JPAAE1963

Yvonne Lesser (1973) geeft privéles in de studio in Amsterdam Rivierenbuurt en groepslessen (op dit moment online).

Yvonne heeft de gedegen opeiding BASI Pilates genoten, waar zij heeft geleerd van vooraanstaande Pilates trainers. Zij blijft zich sindsdien uiteraard verder ontwikkelen.

Inmiddels heeft ze duizenden lessen gegeven en vele mensen geholpen om zich beter te voelen.

Door haar werk met kinderen en ouderen en haar diepgaande ervaringen met mensen van diverse achtergronden heeft ze een open houding en een luisterend oor voor haar cliënten.

“Ik help je om van waar je nu bent, te komen naar waar je heen wilt.”

In alle rust. Met aandacht en geduld.

ERVARINGEN VAN CLIËNTEN:

Danny Dinsbach (half jaar Pilates):
Rijks-erkend leraar Aikido (5 e Dan Aikikai)

Rijks-erkend leraar Pencak Silat (Panglipur Amsterdam)

Na meer dan 60 jaar intensief sporten verwachtte ik niet meer iets uitdagends te beleven op het gebied van bewegen zonder de bijkomende blessures. Wat ik bijzonder vind aan de Pilates van Yvonne is de aandacht op bijna microniveau voor de spierspanning bij het aanzetten van spiergroepen. Het voelt als een reset van ingeslepen bewegingspatronen met een vitaal gevoel als fijne bijkomstigheid. Tot nu toe nog geen blessures bij het fitnessen en badmintonnen. Pilates door Yvonne is voor iedereen aan te bevelen.

Danny calf raises chair
Rise Stronger Pilates

Frederique de Jong (ruim vier jaar Pilates):

Pilates is een goede manier om spieren te kweken en te werken aan een krachtige houding. Yvonne maakt je tijdens haar lessen bewust van je lichaam en geeft op een fijne manier les. Na een ‘live’ intake volg ik Yvonnes lessen sinds april 2020 digitaal. Zo mis ik nooit een les, waar ik me ook bevind.

Inka Heckeler (half jaar Pilates):

De Pilateslessen van Yvonne zijn een fantastische manier om lichaam en geest te ontspannen. De instructies zijn duidelijk, zodat ik het doel van elke oefening goed begrijp. Het is ook erg leuk. Ik wou dat ik de lessen vaker kon bijwonen.

yvonne stretch 2 benen recht
irmi

Kristina Hörschläger (zes weken les)

Yvonne gaf online Pilatesles aan mijn 90-jarige moeder. Yvonne past zich heel goed aan het tempo en lichaam van oude mensen aan. Ze legt in eenvoudige, duidelijke bewoordingen uit wat er moet gebeuren. Ze is vriendelijk en motiverend tegelijk en helpt je goed op weg. Het is belangrijk voor haar dat de klant zijn fysieke grenzen leert aanvoelen en deze niet overschrijdt. Mijn moeder straalde als een klein meisje in de balletles en voelde zich erg op haar gemak! Een absolute must voor iedereen die zichzelf wil trakteren op iets heilzaams.

Janine Lacroix (half jaar Pilates):

Yvonne geeft geweldige Pilateslessen. Zij zorgt ervoor dat iedere deelnemer zich op zijn gemak voelt en zich verder ontwikkelt. Tijdens de les heerst er een heel prettige sfeer en na de les voel ik me altijd heerlijk. Haar Pilateslessen zijn leuk en versterken lichaam en geest.

Rise Stronger Pilates
brons beeld staand_fliped

Mae Daalder (één jaar Pilates):

Ik ben Mae, 17 jaar. Ik ben begonnen met Pilates omdat ik een scoliose heb en Pilates een heel goede manier is om onder andere je rugspieren te versterken en zo verdere verschuiving van de ruggengraat te voorkomen. Wat ik gaandeweg heb geleerd bij Pilates is dat het niet alleen om spieren kweken gaat maar om het kijken naar de balans in je lichaam en het versterken van diepliggende spieren die je op het eerste gezicht niet ziet maar heel belangrijk zijn voor een goede houding en om lekker in je vel te zitten. Ik heb geleerd bewust naar mijn lichaam te kijken en dit bewustzijn is voor mij een gewoonte geworden in het dagelijks leven: recht op je stoel zitten, je voeten netjes naast elkaar zetten of je ademhaling gebruiken als bron van kracht. Allemaal voorbeelden van hoe je Pilates kunt toepassen. Bij Pilates kijk je naar wat goed voor jou en jouw lichaam werkt en daarom kan ik het iedereen aanraden. Vooral als je jong bent, kan je de lichaamsadviezen goed gebruiken om later in het leven nog net zo lenig en in balans te zijn.

Karin van Hoof (ruim 5 jaar Pilates)

Na de les voel ik me altijd heerlijk soepel. Mijn hele lijf is dan lekker los. Yvonnes instructies zijn helder en precies. Daardoor weet je waar het in een oefening om gaat en kun je er buiten de les zelf ook mee aan de slag. Tegelijk komt ze steeds weer met iets nieuws. Zo blijf je ontwikkelen en verdiepen.